ABC

 

 

Autogram: gyakran és szívesen osztogatnak autogrammot a rajongóiknak

 

Balett: Ashley rajong a balettért, és az egyik CD-jük címe is Ballett Party volt

 

Csokoládé: Az egyik filmjükben csokit kellett enniük. Miután etz a jelenetet többször is fel kellett venniük, Mary-Kate és Ashley a forgatás végére rengeteg csokit tömött magába. Ash szerint olyan volt, mintha a mennyekben lennének, de Kay nem örült neki ennyire, mivel ő nem szereti a csokit.

 

Divat: Az ikrek nem követik a legújabb divatot, inkább saját stílusukat finomítják. Kollekciójukat Amerika legnagyobb üzletlánca forgalmazza

 

Eating disorder, azaz táplálkozási rendellenesség: MK 2004-ben bevallotta, hogy küzd a kór ellen, majd orvosok segítségével 6 hét alatt nagyjából ki is gyógyult belőle. De még így is csak 45 kg!!

 

Full House azaz Bír-Lak: Ez az a sorozat, amiben a lányok karrierje elkezdődött. Csak kilenc hónaposak voltak, amikor először bújtak Michelle Tanner szerepébe.

 

Giliszták: A kihívás c. filmjükben Mary-Katenek gilisztát kellett ennie. Természetesen trükköt alkalmaztak, és a csúszómászó gumicukorból volt.

 

Halloween: 1993-ban halloweenkor avagy mindenszentekkor mutatták be a Ket tojás 100 bajt csinál címú filmjüket.

 

Ikrek: Gyakran kérdezik tőlük, hogy jó dolognak tartják-e, hogy újdonsült ismerőseik nem tudják őket megkülömböztetni. A válaszuk: IGEN!!

 

Jarnette: A lányok anyukája mielőtt megszülettek, balettanárnőként dolgozott

 

Királyok: Amikor a Ketten a slamasztikában-t forgatták Londonban, ellátogattak a Westminster Apátságba, ahol a legtöbb angol királyt és király-

nőt megkoronázták. "Csodálatos történelmi helyszín" lelkendezett MK.

 

Limuzin: Az ikreket többnyire csak a díjkiosztó gálákra vagy a filmbemutatókra viszik lumuzinnal. Hétköznapokon jobban szeretnek saját autójukkal járni.

 

Michelle: Mary-Kate és Ashley szerepe a Bír-Lakban

 

Nyolc: a lányok kedvenc szerencseszáma

 

Óceán: Az ikrek imádja a nyílt vize, mindketten ügyesen szörföznek, hisz egy igazi profi tanította őket.

 

Póni: Mary-Kate rajong a lovas sportokért.Neki is van egy telivérje CD és egy pónija Star.

 

Rágógumi: MK gyengepontja! Akár 4-et is be tud venni a szájába. Hát igen, senki sem tökéletes!! Kay kedvence az epres, Ashé pedig a szőlős.

 

Szabadság: mindketten boldogan vágtak neki a New York-i életnek, hiszen most érezhették először magukat igazi felnőttnek és szabadnak.

 

 

Trencoat twins azaz ballonkabát ikrek:Gyakran így nevezi őket a sajtó

 

Vince: amikor az Egy szót se-t forgatták Ausztráliában, egy kenguru is szerepelt a filmben. A forgatás végére úgy megkedvelték a lányok, hogy haza akarták hozni.

 

Xmas azaz karácsony: Mary-Kate ha teheti mindíg az apukájával együtt megy kiválasztani a családi karácsonyfát, amit aztán az egész família együtt díszít fel.

 

Yoga: Mindketten gyakorolják, és elmondésuk szerint, ez a leg egyszerűbb módja annak, hogy fittek maradjanak.

 

Zzzz...: Ashley szeret TV-t nézni elalvás előtt, és gyakran el is alszik közben.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
ki a szebb??
Ashley
Mary-Kate
mind2en szépek
nekem 1ikőjük se tetszik
nem tudom eldönteni
Diavetítő