-Sweet Lady Jane Cukrászda: Jos Angeles belvárosában, a Melrose Avenue-n található Sweet Lady Jane cukrászda, amely az édesszájú hírességek mint pl. Jennifer Lopez egyik kedvence. Az ikrek 2 millió dollárt fektettek az üzlet felvirágoztatásába és állítólag ők maguk is jópár süteményötlettel álltak az alapító, társtulajdonos, Jane Lockhart elé.

 

-Badgley Mischka Divatház reklámarcai: Imádok böngészni a kedvenc dizájnereim üzleteiben! Szeretem ha együtt dolgozhatunk egy-egy ötleten, és szívesen járok second hand boltokba is! -Nyilatkozta egy interjúban Ashley.

 

Webtanácsadó: Honlapjukon, a www.mary-kateandashley.com-on külön rovatot indítottak, amelyben egy kitűnő szakember, Jessica Weiner ad tanácsot a problémás tiniknek. A szolgáltatást bárki ingyen igénybe veheti.

 

Dualstar Entertainment Group: A cég TV show-kat készít és már a kezdetek óta óriási nyereséget termel. Sokan aggódtak, mert a közelmúltban megváltak régi ügyvezetőjüktől, de úgy látszik, mind ez nem lesz hatással a vállalkozás sikereire. Hamarosan újabb márkákkal jelentkeznek, és tovább építik a mary-kateandashley brand-et is. A Dualstar évi 150 milliós forgalmat bonyolít.

 

Nevükkel fémjelzett bútorok, kozmetikumok ls divatkollekciók.

 

 

Parfümjeiket megtalálod a Douglas parfümériában, pl a Budapesti Arena Plaza földszintjén lévő üzletben. Ára: 2.490 ft. Mary-Kate illata a kék L.A. Style, Ashleyé a rózsaszín N.Y. Chic

 

 

 

 

 

 látogass el hivatalos honlapjukra: www.mary-kateandashley.com

 

 

Elisabeth and James: A lányok új divatkollekciója felnőttek számára. Olyasmi mint amit tini korukban terveztek, a mary-kateandashley márkanévvel ellátott ruhák, csak jóval másabb stílusúak. Állítólag több sztáron látták a ruhákat.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
ki a szebb??
Ashley
Mary-Kate
mind2en szépek
nekem 1ikőjük se tetszik
nem tudom eldönteni
Diavetítő