2010.03.03.

Sziasztok! megint rég volt friss, bocsika :$ Viszont most jó hírrel jövök! Mary-Kate új filmjét a Beastly-t amerikában nyáron, nálunk 2010. október 19-ikén mutatják be! Töbek között együtt dolgozott Vanessa Hudgens-szel és Alex Pettyfer-rel.

 

 

                                            2010.01.25.

 

10 nappal ezelőtt volt a Golden Globe Gála, és Ashley Justin Bartha társaságában résztvett rajta. Szerintem eszméletlen gyönyörű volt, és a ruhája is nagyon tetszik! (:

 

 

                                          

                                          2010.01.11.

 

Sziasztok! BUÉK mindenkinekk! ez az első frissítés 2010-ben, és az első képek a lányokról. Ahogy elnézem Amerikában, főleg Hollywoodban nincs ilyen hideg mint nálunk, mert január 04-ikén Ashley Justinnál járt Hollywoodban, és elég lengén futkorásztak :) 06-ikán pedig visszatértek Mary-Kate-tel New York-ba és megint az LAX reptéren kapták őket le.

 

 

 

                                            2009.12.22.

 

Hali! Amint látjátok mostanság igyekszek rendszeresen feltölteni, de most 28-ikáig nemnagyon fogok tudni mert nem leszek itthon. Utána viszont igérem bepótolom :D Mostpedig Ashleyről 16-ikai képet teszek fel amint a New York-i Sant Ambroeus Restaurant előtt egy barátjával cigizett, Mary-Kate-ről pedig tegnapi, azaz 21-ikei képet, amint a lakása környékén sétál NYC-ben.

 


 

 

                                                    2009.12.19.

 

sziasztok! Mary-Kate és Ashley 15-én a Nine premierjén voltak NYC-ben. Nem mondanám hogy a legjobban néztek ki, de nekem akkoris ők a legszebbek :D

 

                                                 2009.12.15.

 

Hát sziasztok! ez a "Friss 2" menüpont azértjött létre, mert az előző "friss" mentüpontba több mint 65.000 karakter volt, és oylankor a végéről kihagyja a régebbi írásokat. Ezt pedig ugye nemszerettemvolna (: Ennek örömére és felavatásul máros hoztam nektek 4 képet Mary-Kate tegnapi (12.14.) karácsonyi vásárlásáról! Barátnőjével vásárolt úgynézki. Vajon Ashley-nek is vett valamit? :O

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
ki a szebb??
Ashley
Mary-Kate
mind2en szépek
nekem 1ikőjük se tetszik
nem tudom eldönteni
Diavetítő